Riikan fenkolikeitto

2-3 Perunaa
1 Fenkoli
Purkki maissia
5 dl Vettä
Kasvisliemikuutio
Kerma
Suola

Keitä vihannekset vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio.

Soseuta kypsät vihannekset tehosekottimessa ja lisää kerma.

Kuumenna ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 38g28kcal0.7g5.8g0.1g0.4g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 38g51kcal1g9.1g0.9g1.3g
Fenkoli, annos 100g38g12kcal0.5g2.7g0.1g1.2g
Kasvisliemikuutio 4.1g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g19g23kcal0.6g0.8g1.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 187g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana645g252kcal6.4g38g8g6g
Valittu annoskoko323g126kcal3.2g19g4g3g
Annoskoko puolitettuna161g63kcal1.6g9.5g2g1.5g
Arvot/100g100g39kcal1g5.9g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416094