Marianne-mangokieputuskakku

1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi varovasti sekoittaen.

Levitä taikiina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 225 asteessa 6-8 minuuttia.

Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja poista paistopaperi.

2. Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita joukkoon rahka, karamellirouhe ja sokerit.

Valuta ja kuutioi mango.

3. Leikkaa pohjelevy neljään osaan (pitkittäin).

Kostuta suikaleet maidolla ja levitä päälle kermatäyte.

Ripottele pinnalle mangokuutiot.

Kääri yksi suikale rullalle ja nosta rulla tarjoiluvadin keskelle.

Kietaise seuraavat suikaleet rullan ympärille, jolloin kakku suurenee.

4. Vatkaa kuorrutuksen kerma (3 dl) vaahdoksi ja mausta se sokerilla.

Levitä kermavaahto kakun päälle ja reunoille.

Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään kaksi tuntia ja koristele kakku ennen tarjoilua karamelleillä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 35g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Sokeri 20g81kcal0g19.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Perunajauho 1dl=70g7.8g26kcal0g6.4g0g0g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 24g8kcal0.7g1.2g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl31g107kcal0.6g0.9g11g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g39g25kcal4.3g1.6g0.1g0g
Marianne crush 150g24g101kcal0.3g20.2g2g0.4g
Sokeri 1.9g7.6kcal0g1.9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Mango viipaleita sokeriliemessä (eldorado)67g57kcal0.2g13.6g0.1g1.4g
Kuohukerma,valio,2dl47g160kcal0.9g1.4g16.4g0g
Ranskalaiset pastillit16g72kcal0.5g11g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana645g1465kcal25.6g172.8g72.4g4.4g
Valittu annoskoko323g733kcal12.8g86.4g36.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna161g366kcal6.4g43.2g18.1g1.1g
Arvot/100g100g227kcal4g26.8g11.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89576