Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Paprika punainen 50g15kcal0.5g2.3g0.2g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.3g
Makaroni, tumma 41g148kcal5.6g27.1g1.2g2.4g
Sipuli 20g6kcal0.2g1g0g0.3g
Ruokakerma Valio 5%50g30kcal0.6g1.4g2.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 11g99kcal0g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana645g957kcal52.4g69.6g50.4g10g
Valittu annoskoko323g478kcal26.2g34.8g25.2g5g
Annoskoko puolitettuna161g239kcal13.1g17.4g12.6g2.5g
Arvot/100g100g148kcal8.1g10.8g7.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99341