Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%56g78kcal10.7g0g3.9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g55g23kcal0.9g4.7g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g2.1g7.6kcal0g1.9g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)3.5g32kcal0g0g3.5g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g21g32kcal0.2g1.3g2.7g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g34g11kcal0.6g2g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g18g62kcal1.5g13.4g0.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana646g488kcal27.8g46.6g21g1g
Valittu annoskoko323g244kcal13.9g23.3g10.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna162g122kcal7g11.7g5.3g0.3g
Arvot/100g100g76kcal4.3g7.2g3.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346193