Papusalaatti

Pilko sipuli ja valkospilu öljyyn.

Anna seistä muutaman tunti.

SEkoita öljyyn myös halutessasi muuta mausteet, kuten suola, yrtit jne.
Keitä pavut oheejn mukaan.

Jäähdytä.

Sekoita kaikkia ainekset ja laita jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi makustumaan.

Sekoittele välillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijapapu, keitetty, suolaton 2812g5018kcal454.2g199.9g224.1g198.8g
Sipuli (kuorittu)234g63kcal3g11.2g0.5g4g
Valkosipuli 33g36kcal2.6g5.3g0.2g0.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl141g1266kcal0g0g140.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6440g12765kcal919.6g432.8g730.8g407g
Valittu annoskoko3220g6382kcal459.8g216.4g365.4g203.5g
Annoskoko puolitettuna1610g3191kcal229.9g108.2g182.7g101.8g
Arvot/100g100g198kcal14.3g6.7g11.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135089