Puolukkainen juustokakku

Kauli piparitaikina vuoan pohjalle (halk. 24cm).

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon tuorejuusto ja nostele puolukat / karpalot joukkoon.

Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 45min tai kunnes täyte on hyytynyt.

Sammuta uuni ja anna kakun jähmettyä jälkilämmössä noin puoli tuntia.

Mausta ranskankerma tomusokerilla ja kuorruta jäähtynyt kakku, koristele muutamilla marjoilla.

Anna maustua jääkaapissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Natii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai piparitaikina (Raisio), annos 100g582g2329kcal42.5g361g81.5g7g
Kananmuna kuoreton 256g366kcal32g0.8g26.3g0g
Sokeri 495g2009kcal0g494.4g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa932g932kcal102.5g27.9g46.6g0g
Karpalo 466g152kcal2g16.1g3.3g15.4g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio466g652kcal13g30.3g55.9g0g
Tomusokeri 1dl=60g23g93kcal0g23.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6440g13064kcal384g1907.6g427.2g44.8g
Valittu annoskoko3220g6532kcal192g953.8g213.6g22.4g
Annoskoko puolitettuna1610g3266kcal96g476.9g106.8g11.2g
Arvot/100g100g203kcal6g29.6g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151239