Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai1338g4949kcal66.9g428g334.4g26.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g502g102kcal3g19.1g1.5g7g
Mozzarella light502g803kcal100.3g2.5g45.1g0g
Oliivi kivetön musta rainbow167g301kcal1g9.5g28.4g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g278g56kcal1.7g10.5g0.8g16.7g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl100g538kcal5g3g56.2g4.4g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g167g485kcal55.2g0g28.4g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g167g268kcal13.4g6.7g21.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6440g14999kcal493g958.6g1033g109.6g
Valittu annoskoko3220g7499kcal246.5g479.3g516.5g54.8g
Annoskoko puolitettuna1610g3750kcal123.3g239.7g258.3g27.4g
Arvot/100g100g233kcal7.7g14.9g16g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175787