Sima

Keitä puolet vedestä.

Lisää sokerit ja sekoita kunnes sokerit ovat sulaneet.

Lisää loput vedestä.

Lisää sitruunoista puristettu mehu.

Lisää hiiva 40asteiseen veteen.

Pullota 1-2 vrk:n kuluessa.

Sima on valmista viikon kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2799g0kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri175g710kcal0g174.8g0g0g
Sokeri 175g710kcal0g174.8g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton70g15kcal0.2g1.1g0g0.1g
Kuivahiiva, annos 11g0.9g3.3kcal0.4g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6440g2877kcal1.2g702.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko3220g1438kcal0.6g351.1g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna1610g719kcal0.3g175.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g45kcal0g10.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176464