Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 800g513kcal25.6g38.6g28g0.1g
Kananmuna 50g(kpl)400g504kcal44g1.2g36g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%200g560kcal58g5g34g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6440g8574kcal868.4g108.8g516.8g7g
Valittu annoskoko3220g4287kcal434.2g54.4g258.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna1610g2144kcal217.1g27.2g129.2g1.8g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.7g8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263722