Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1600g2720kcal320g0g160g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)260g520kcal10.4g91g7.8g0g
Korppujauho 100g366kcal10.5g74.9g1g5.3g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g800g1080kcal24g31.2g96g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Puolukka 240g93kcal1.1g16.3g1.2g6.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6440g10186kcal787g428.2g577.2g23g
Valittu annoskoko3220g5093kcal393.5g214.1g288.6g11.5g
Annoskoko puolitettuna1610g2547kcal196.8g107.1g144.3g5.8g
Arvot/100g100g158kcal12.2g6.6g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310667