Karppipizzapohja

Rahka ja munat sekaisin, sitten kuivat sekaan.

Sotke ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai enemmän tai vähemmän (en ole aikaa edes katsonut, mutta kunnes pinta on kivan ruskea).

Ota pois ja lado täytteet ja takaisin uuniin 10minuutiksi.

Tämä pysyy hyvin kasassa ja on hyvän makuinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hetula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Pirkka)1249g824kcal149.9g50g3.7g0g
Kananmuna kuoreton999g1429kcal119.9g0g99.9g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%450g1124kcal63g49.5g25.2g220.3g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit450g1799kcal179.9g71.9g89.9g67.4g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.4g0g0.1g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g13g1.2kcal0.2g0g0g10.6g
Ruokasuola jodioitu 35g0.9kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6440g10444kcal1028.8g361.6g437.4g596.8g
Valittu annoskoko3220g5222kcal514.4g180.8g218.7g298.4g
Annoskoko puolitettuna1610g2611kcal257.2g90.4g109.4g149.2g
Arvot/100g100g162kcal16g5.6g6.8g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324188