Gluteenittomat porkkanasämpylät

Kuori porkkanat
Raasta tai mörssää tehosekoittimella, itseä laiskotti.

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Sulata voi.
Sekoita hiiva pariin desiä jauhoja.

heitä perään maidot, rasvat ja porkkanat.

Ja perunakuidut.

Ja pellavarouheet.

Sitte vaan lapa koneeseen eli handu taikinaan ja vaivaamaan.

Loput jauhot hitaasti lisäillen.

Jätä kohoamaan kaksinkertaiseksi.

Vaivaa vielä vähän.

Pyöritä sämbyllsönit ja anna niidenkin kohota vielä hetki.

Voitele munalla.

Paista 225C 15minsaa.

Syö!!!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hannuzka79

Hannuzka79 sanoi...

Ei se kohoa kaksinkertaiseksi, ei sitten millän..

keskiviikko 20.02.2013 klo 21:24

Hannuzka79 sanoi...

Ä+

keskiviikko 20.02.2013 klo 21:24

AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton karkea jauhoseos (Semper), annos 500g1331g4125kcal33.3g997.9g6.7g99.8g
Maito, Kevyt798g367kcal25.5g38.3g12g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g532g149kcal3.2g31.7g1.1g13.3g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g67g321kcal16.3g22.2g19.2g18.9g
Perunakuitu jauheena (Semper), annos 100g399g299kcal20g47.9g2g279.4g
Voi 75g541kcal0.9g0.3g60.6g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6440g11604kcal198.4g2276.6g203.2g822.8g
Valittu annoskoko3220g5802kcal99.2g1138.3g101.6g411.4g
Annoskoko puolitettuna1610g2901kcal49.6g569.2g50.8g205.7g
Arvot/100g100g180kcal3.1g35.4g3.2g12.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340488