Metvursti-Marinara kastike

Kuulota hienonnettu sipuli ja jpuristettu valkosipuli oliiviöljyssä, lisää sitten myös siivuiksi leikattu metvursti ja anna sen paistua hieman.

Kun metvursit on paistunut, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Anna kypsyä sekoittaen n. 10-15 min.

Valkosipulia on omassa resptissäni aika infernaalinen määrä, eli sitä voi jättä tarvittaessa vähemmänkin.

Ilman valkosipulia tätä herkkua ei kuitenkaan kannata jättää.

Jos taasen pitää oliiveistä, voi mausteiden lisäyksen yhteydessä kastikkeen sekaan laittaa viipaloituja mustia oliiveja maun mukaan.

Mainio kastike joka sopii hyvin kanan ja pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2338g818kcal37.4g161.4g2.3g32.7g
Metvursti, kevyt LINJA (Hk), annos 4g468g1403kcal121.6g0g102.9g0g
Oliiviöljy 63g558kcal0g0g63.1g0g
Sipuli (kuorittu)257g70kcal3.3g12.3g0.5g4.4g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.1g0.3g1.2g
Basilika, tuore 9g2.5kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Oregano, kuivattu 19g57kcal2.1g4g1.9g8g
Mustapippuri 9g26kcal1g3.6g0.3g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6440g5992kcal340.2g381g342.8g97.8g
Valittu annoskoko3220g2996kcal170.1g190.5g171.4g48.9g
Annoskoko puolitettuna1610g1498kcal85.1g95.3g85.7g24.5g
Arvot/100g100g93kcal5.3g5.9g5.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341213