Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell875g963kcal201.2g0g18.4g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g700g2520kcal100.8g412.3g49g65.8g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g805g1393kcal93.4g186g12.9g106.3g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)490g858kcal9.8g17.1g83.3g21.6g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g350g420kcal14g73.5g7g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6440g12305kcal838.4g1377.8g341.2g408.4g
Valittu annoskoko3220g6153kcal419.2g688.9g170.6g204.2g
Annoskoko puolitettuna1610g3076kcal209.6g344.5g85.3g102.1g
Arvot/100g100g191kcal13g21.4g5.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343023