Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 614g397kcal9.8g80.9g1g5.2g
Porkkana 264g86kcal1.6g14.7g0.5g6.7g
Sipuli (kuorittu)57g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipuli 14g16kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%400g680kcal39.2g29.6g44g0g
Vesi, vesijohtovesi 1856g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6440g2389kcal104.8g260.4g91.4g26.4g
Valittu annoskoko3220g1194kcal52.4g130.2g45.7g13.2g
Annoskoko puolitettuna1610g597kcal26.2g65.1g22.9g6.6g
Arvot/100g100g37kcal1.6g4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391849