Punajuuririsotto 10/2014

1. Raasta sipuli ja kuoritut punajuuret.

2. Kiehauta vesi ja liemikuutio ja pidä lämpimänä.

3. Kuumenna rasva kattilassa ja kuullota siinä riisi, sipuli ja punajuuriraaste noin 5 min.
4. Lisää1 dl kasvislientä ja kerma.

5. Kun neste on imeytynyt riisiin, lisää kasvislientä ja mehua pienissä erissä välillä sekoittaen, kunnes risotto on kosteaa ja mehevää.

6. Mausta pippurilla ja etikalla.

7. Viimeistele aurajuustolla ja basilikalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g351g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Punajuuri 526g202kcal5.3g36.3g1.1g13.1g
Vesi, vesijohtovesi 613g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1 kpl = 10 g (Knorr), annos 10g18g46kcal1.9g0.6g3.9g0.3g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste53g389kcal0g0g43.1g0g
Risottoriisi (Pirkka)351g1157kcal23.5g280.4g1.4g0g
Omenatäysmehu 100% (Pirkka)175g79kcal0.4g19.3g1.8g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)39g7.9kcal0g2.6g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu876g526kcal8.8g39.4g35g0g
Aurajuusto219g745kcal43.8g0g63.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6440g6490kcal176.6g790.8g301g38.8g
Valittu annoskoko3220g3245kcal88.3g395.4g150.5g19.4g
Annoskoko puolitettuna1610g1623kcal44.2g197.7g75.3g9.7g
Arvot/100g100g101kcal2.7g12.3g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444123