Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 449g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 898g2879kcal240.4g0g215g0g
Paprika, punainen337g87kcal3g15.5g1.3g6.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g449g91kcal2.7g17.1g1.3g6.3g
Maizena maissitärkkelys67g236kcal0.5g58.6g0g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 6.7g21kcal0.7g1.5g0.7g2.9g
Tomaattimurska Eldorado876g175kcal10.5g30.6g0.9g12.3g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl112g404kcal2.2g3g42.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6444g7784kcal520g252.6g523.8g56.4g
Valittu annoskoko3222g3892kcal260g126.3g261.9g28.2g
Annoskoko puolitettuna1611g1946kcal130g63.2g131g14.1g
Arvot/100g100g121kcal8.1g3.9g8.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93616