Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1199g216kcal6.7g30g4.8g8.4g
Purjosipuli 400g92kcal7.2g9.6g0.8g8.4g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%200g499kcal30g6.2g40g0g
Basilika, kuivattu 1g2.5kcal0.1g0.2g0g0.4g
Timjami 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g58g35kcal1.4g4.9g6.2g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 1199g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g100g120kcal3.3g4.8g10g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Voi 28g203kcal0.3g0.1g22.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6448g2612kcal106.4g168g170g38.6g
Valittu annoskoko3224g1306kcal53.2g84g85g19.3g
Annoskoko puolitettuna1612g653kcal26.6g42g42.5g9.7g
Arvot/100g100g41kcal1.7g2.6g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=253977