Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen801g1113kcal152.2g0g56.1g0g
Porkkana 401g131kcal2.5g22.3g0.8g10.2g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)781g312kcal13.3g64g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%401g681kcal27.6g5.6g60.1g8g
Tomaatti, tuore401g81kcal2.4g15.2g1.2g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6448g4783kcal402g237.2g239g55.8g
Valittu annoskoko3224g2392kcal201g118.6g119.5g27.9g
Annoskoko puolitettuna1612g1196kcal100.5g59.3g59.8g14g
Arvot/100g100g74kcal6.2g3.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325475