Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 720g548kcal13.5g111.6g1.4g7.2g
Porkkana 312g102kcal1.9g17.3g0.6g8g
Sipuli 132g40kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g840g1428kcal168g0g84g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 12g65kcal0.1g0.1g7.2g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g12g30kcal0.6g5.2g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6456g4425kcal371.6g281g188.4g34.8g
Valittu annoskoko3228g2213kcal185.8g140.5g94.2g17.4g
Annoskoko puolitettuna1614g1106kcal92.9g70.3g47.1g8.7g
Arvot/100g100g69kcal5.8g4.4g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=170593