Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 63g40kcal1.9g3g2.2g0g
Uudet perunat keitetty100g76kcal1.7g16.1g0.2g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g16g44kcal3g0g3.4g0g
Keräkaali, 100g25g6kcal0.3g0.8g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana646g362kcal14.8g46g11.8g5.4g
Valittu annoskoko323g181kcal7.4g23g5.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna162g91kcal3.7g11.5g3g1.4g
Arvot/100g100g56kcal2.3g7.1g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300745