Juustoinen aamuleipä (karppi)

Sotke aineet sekaisin, jätä vähän juustoraastetta päälle laitettavaksi.

Paista kauniin ruskeaksi n.200 asteessa, puolisen tuntia.

Ripottele loppu juusto kuuman leivän päälle ja vetele pizzaleikkurilla paloiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Voi 21g152kcal0.2g0.1g17.1g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 17g53kcal4.8g1.2g3.3g5g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g5g7kcal0.7g0.7g0.2g2.4g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g115g414kcal32.2g2.3g31.1g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 138g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana647g1659kcal110.6g12.2g131.6g14.8g
Valittu annoskoko324g829kcal55.3g6.1g65.8g7.4g
Annoskoko puolitettuna162g415kcal27.7g3.1g32.9g3.7g
Arvot/100g100g256kcal17.1g1.9g20.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120723