Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)68g27kcal0.8g4.9g0.3g1g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g44g26kcal0.4g2g1.7g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha70g116kcal13.3g0g7g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g35g8.7kcal0.3g2g0g0.9g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Chili mausteseos, Old El Paso0.9g2.4kcal0.1g0.4g0.1g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 70g68kcal2.1g13.7g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana648g515kcal35g49.4g18.8g7g
Valittu annoskoko324g258kcal17.5g24.7g9.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna162g129kcal8.8g12.4g4.7g1.8g
Arvot/100g100g80kcal5.4g7.6g2.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148185