Perunamunakas

Laita voi pannulle sulamaan.

Viipaloi valmiiksi keitetyt perunat ja paista niitä hetki pannulla.

Mausta suolalla, pippurilla yrteillä.

Laske lämpö kakkoselle.

Sekoita munat kulhossa ja kaada perunoiden päälle.

Paista kunnes muna on kokonaan hyytynyt.

Lisää juustoraaste päälle ja taita munakas kaksinkerroin.

Tarjoile!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 123g67kcal1.9g16.1g0.2g1g
Kananmuna kuoreton 144g206kcal18g0.4g14.8g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g44g158kcal12.2g0.9g11.8g0g
Voi 13g95kcal0.2g0.1g10.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana647g1052kcal64.6g35g75g2g
Valittu annoskoko324g526kcal32.3g17.5g37.5g1g
Annoskoko puolitettuna162g263kcal16.2g8.8g18.8g0.5g
Arvot/100g100g162kcal10g5.4g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182023