Kaalipiirakka

Valmista taikina voista, juustoraasteesta, rahkasta ja mantelijauhoista.

Hauduta kaalisuikaleet ja sipulit kattilassa pehmeiksi noin tunti.

Lisää kinkku, hunaja, mausteet, keitetyt kananmunat ja raa´at kananmunat.

Levitä täyte pohjan päälle uunipellille, paista 175 C noin 45 minuuttia.

Mukautettu ohje eestiläisestä kaalipiirakan ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g13g91kcal0.1g0.1g10g0g
Oltermanni, perinteinen13g45kcal3.1g0g3.6g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g56g338kcal11.8g3.7g30.4g0g
Rahka, valio13g8.1kcal1.3g0.5g0g0g
Keräkaali, 100g125g30kcal1.5g4.3g0.3g2.6g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Hunaja 5g17kcal0g4g0g0g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.6g0.1kcal0g0g0g0.5g
Kananmuna, keitetty 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Joulukinkku, rasva poistettu44g75kcal13g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana648g1308kcal69.2g28.8g99g7.2g
Valittu annoskoko324g654kcal34.6g14.4g49.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna162g327kcal17.3g7.2g24.8g1.8g
Arvot/100g100g202kcal10.7g4.4g15.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=230436