Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

Revi huuhdottu ja valutettu lollo rosso (tai frisee rosso) salaatti laakealle vadille.

Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi.

Puhdista ja lohko mansikat.

Viipaloi halloumi ja paista ne (2rkl) oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.

Sekoita kastikeainekset keskenään: soseuta reilu kourallinen TUORETTA MINTTUA 4rkl oliiviöljyä ja 2rkl vaaleaa balsamico-etikkaa sauvasekoittimella, rouhi sekaan hieman mustapippuria.

Sekoita melonit, mansikat, halloumit, rucolat ja kastike toisessa kulhossa (onnistuu parhaiten käsin).

Lisää seos salaattipedin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 25g3.2kcal0.3g0.2g0g0.2g
Rucolasalaatti (60g pussi) (Pirkka), annos 20g7.5g1.9kcal0.2g0.1g0g0.1g
Vesimeloni, punnittu kuorineen 125g25kcal0.6g4.9g0.1g0.8g
Cantaloupe meloni62g13kcal0.4g2.6g0.1g0.6g
Mansikka 62g29kcal0.3g5.2g0.1g1.2g
Halloumi juusto (Eridanous), annos 100g25g80kcal5.5g0.4g6.2g0g
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g2.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0.2g
Balsamico valkoinen (Acentino), annos 25g3.5g3.4kcal0g0.6g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana648g499kcal14.8g28.4g34g6.2g
Valittu annoskoko324g250kcal7.4g14.2g17g3.1g
Annoskoko puolitettuna162g125kcal3.7g7.1g8.5g1.6g
Arvot/100g100g77kcal2.3g4.4g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428189