Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1606g2666kcal305.1g0g160.6g0g
Sipuli (kuorittu)201g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 803g515kcal25.7g38.7g28.1g0.1g
Kananmuna 50g(kpl)402g506kcal44.2g1.2g36.1g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%201g562kcal58.2g5g34.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6464g8606kcal871.6g109g518.6g7g
Valittu annoskoko3232g4303kcal435.8g54.5g259.3g3.5g
Annoskoko puolitettuna1616g2152kcal217.9g27.3g129.7g1.8g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.7g8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263722