Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 525g3808kcal6.2g2.1g426.8g0g
Sokeri 510g2070kcal0g509.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 495g706kcal61.9g1.5g50.7g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g684g2312kcal59.5g485g6.2g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g240g1440kcal57.6g15.8g129.6g0g
Leivinjauhe 45g79kcal2.3g17g0g0.2g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)600g828kcal45g31.8g60g0g
Appelsiinimehu, 2 dl135g61kcal0.4g13.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6468g22608kcal465.8g2152.4g1346.8g0.4g
Valittu annoskoko3234g11304kcal232.9g1076.2g673.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna1617g5652kcal116.5g538.1g336.7g0.1g
Arvot/100g100g350kcal7.2g33.3g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576