Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)

Pohja:

125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa

Täyte:

2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä

Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.

Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.

Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.

Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.

Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.

Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.

Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.

Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 250g1776kcal1.9g1g200g0g
Sokeri255g1035kcal0g254.7g0g0g
Kaurahiutale 320g1197kcal46.4g182.4g23.4g32g
Kaurajauho 110g412kcal16g62.7g8g11g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia 200g77kcal2g12g2g1.2g
Vanilla vaniljakastike gogreen800g1680kcal4g168g112g4g
Banaani, kuorittu 700g609kcal7.4g128.1g2.8g12.6g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 600g445kcal4.5g93g2.4g6.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6470g14462kcal164.4g1803.8g701.2g134.8g
Valittu annoskoko3235g7231kcal82.2g901.9g350.6g67.4g
Annoskoko puolitettuna1618g3616kcal41.1g451g175.3g33.7g
Arvot/100g100g224kcal2.5g27.9g10.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91343