Kesänmansikkakakku

Mukillinen jokaista :
munia
vehnäjauhoja
sokeria

sekoita munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää vehnäjauhot lopuksi ja sekoita kevyesti.

Uuni n. 225 n. 15-20min

Vatkaa vispikerma ja halutessa voit maustaa sokerilla.

Tee puolet vadelmista/mansikoista soseeksi ja kostuta sillä kakku.

Päälle kerma ja koristeeksi loput marjat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 70g100kcal8.8g0.2g7.2g0g
Sokeri 49g198kcal0g48.8g0g0g
Vehnäjauho, Pouta Luomu27g96kcal3.2g19g0.6g0g
Vadelma 125g51kcal1.3g5.1g1g4.6g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl50g180kcal1g1.4g19g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana648g1277kcal28.6g155g55.6g9.2g
Valittu annoskoko324g639kcal14.3g77.5g27.8g4.6g
Annoskoko puolitettuna162g319kcal7.2g38.8g13.9g2.3g
Arvot/100g100g197kcal4.4g23.9g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186846