Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi134g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g3.7g13kcal1.7g1.5g0.2g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl27g91kcal3.7g15g1.8g2.9g
Vehnälese 10g23kcal1.3g1.5g0.5g3.8g
Vehnäjauho puolikarkea 131g448kcal13.3g91.4g1.6g4.6g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 13g72kcal0.1g0.1g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana648g1327kcal40.2g227g24.2g22.6g
Valittu annoskoko324g663kcal20.1g113.5g12.1g11.3g
Annoskoko puolitettuna162g332kcal10.1g56.8g6.1g5.7g
Arvot/100g100g205kcal6.2g35g3.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109383