Suklaakakku jauhoton TK

Sulata voi ja suklaa mikrossa puolella teholla.

Vatkaa seos tasaiseksi.

Sekoita joukkoon suola, kaakaojauho, kerma ja vaniljasokeri sekä vatkatut kananmunat.

Kaada seos vuokaan ja paista 15 minuuttia tai kunnes kakku on noussut reunoilta ja keskusta on kiinteähkö.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua, säilytä viileässä.

Tarjoa kakun kanssa halutessasi kermavaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 36 grammaa

Terhi54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g95g486kcal8.5g27.7g38g5.6g
Voi, 1 tl, 5 g67g489kcal0.7g0.7g53.6g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton8.4g27kcal1.9g0.9g1.7g0g
Kananmuna kuoreton 67g96kcal8.4g0.2g6.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl84g285kcal1.7g2.5g29.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana648g2788kcal42.4g69.6g259g11.2g
Valittu annoskoko324g1394kcal21.2g34.8g129.5g5.6g
Annoskoko puolitettuna162g697kcal10.6g17.4g64.8g2.8g
Arvot/100g100g430kcal6.5g10.7g40g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216347