Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 49g168kcal5g34.3g0.6g1.7g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g19g20kcal1.1g2.8g0.5g3.1g
Sokeri 16g66kcal0g16.2g0g0g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g34g156kcal0.2g0.2g17.3g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Mustikka metsä- 68g30kcal0.3g4.3g0.4g2.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 75g48kcal2.4g3.6g2.6g0g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.9g7.5kcal0g1.9g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g1.9g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana648g1265kcal28.6g160.2g53.4g14g
Valittu annoskoko324g633kcal14.3g80.1g26.7g7g
Annoskoko puolitettuna162g316kcal7.2g40.1g13.4g3.5g
Arvot/100g100g195kcal4.4g24.7g8.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138520