-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g113g28kcal1.5g4.5g0.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha113g187kcal21.4g0g11.3g0g
Keittojuurekset, Rainbow42g11kcal0.4g2g0.1g0g
Paprika punainen 45g13kcal0.4g2g0.2g0.9g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)3.1g8.7kcal0.3g0.6g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana648g500kcal48.2g19g25g2g
Valittu annoskoko324g250kcal24.1g9.5g12.5g1g
Annoskoko puolitettuna162g125kcal12.1g4.8g6.3g0.5g
Arvot/100g100g77kcal7.4g2.9g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149479