Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 98g336kcal10g68.6g1.2g3.4g
Sokeri 64g260kcal0g64g0g0g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Margariini, 60%, Rainbow47g259kcal0.4g0.4g28.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Piimä, rasvaton (Valio)38g12kcal1.2g1.7g0g0g
Mustikka metsä- 57g25kcal0.3g3.6g0.3g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana648g1838kcal28.2g278.2g63g10.6g
Valittu annoskoko324g919kcal14.1g139.1g31.5g5.3g
Annoskoko puolitettuna162g460kcal7.1g69.6g15.8g2.7g
Arvot/100g100g284kcal4.4g42.9g9.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174105