Suklaa-mantelitorttu (karppi)

1. sekoita keskenään mantelijauhe, kaakaojauhe ja leivinjauhe
2. vaahdota voi ja makeutusaine
3. lisää kananmunat yksitellen vaahtoon, hyvin sekoittaen
4. lisää jauheseos vaahtoon
5. lisää suklaarouhe seokseen
6. kaada leivinpaperilla vuorattuun pyöreään vuokaan, halkaisijaltaan noin 23cm
7. paista 200 asteessa 15 minuuttia

kuorruttaminen:

Sulata kattilassa suklaa miedolla lämmöllä, lisää kerma ja voi, sekoita tasaiseksi ja levitä tortulle.

Anna jähmettyä jääkaapissa ainakin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Tekno

Tekno sanoi...

1. sekoita keskenään mantelijauhe, kaakaojauhe ja leivinjauhe
2. vaahdota voi ja makeutusaine
3. lisää kananmunat yksitellen vaahtoon, hyvin sekoittaen
4. lisää jauheseos vaahtoon
5. lisää suklaarouhe seokseen
6. kaada leivinpaperilla vuorattuun pyör


perjantai 05.11.2010 klo 06:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 85g613kcal1g0.3g68.7g0g
Hermesetas -neste2.8g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.4g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g51g304kcal12.2g3.3g27.4g0g
Kaakaojuomajauhe goody cao (Lidl), annos 10g23g82kcal1g17.8g0.7g1.4g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Tumma suklaa 81% (Lidl), annos 13g68g349kcal6.8g15.4g28.9g0g
Kuohukerma, lidl28g108kcal0.6g1g11.3g0g
Voi 2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana648g3138kcal58.8g78.2g291.4g2.8g
Valittu annoskoko324g1569kcal29.4g39.1g145.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna162g785kcal14.7g19.6g72.9g0.7g
Arvot/100g100g485kcal9.1g12.1g45g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201261