Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 158g55kcal7.3g3.1g0.5g3.9g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g113g124kcal25.9g0g2.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g28g79kcal5.3g0g6.2g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl23g77kcal0.4g0.6g8.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana648g729kcal77.8g7.4g41.2g7.8g
Valittu annoskoko324g365kcal38.9g3.7g20.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna162g182kcal19.5g1.9g10.3g2g
Arvot/100g100g113kcal12g1.1g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243672