Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g100g220kcal11g9g16g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.7g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g125g44kcal2g8.6g0.1g1.7g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 18g8.5kcal0.2g1.7g0g0.3g
Suolapähkinä 0.5g3kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana648g635kcal27.2g42g40g4.6g
Valittu annoskoko324g317kcal13.6g21g20g2.3g
Annoskoko puolitettuna162g159kcal6.8g10.5g10g1.2g
Arvot/100g100g98kcal4.2g6.5g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264125