Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi60g432kcal0.6g0.6g48g0g
Sokeri 78g317kcal0g77.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 66g94kcal8.2g0.2g6.8g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g120g697kcal26.3g11.4g60.7g12.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana648g3080kcal70.2g180.2g231g25g
Valittu annoskoko324g1540kcal35.1g90.1g115.5g12.5g
Annoskoko puolitettuna162g770kcal17.6g45.1g57.8g6.3g
Arvot/100g100g475kcal10.8g27.8g35.6g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264606