Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g136g991kcal1.4g1.4g108.6g0g
Sokeri 39g156kcal0g38.5g0g0g
Leivinjauhe 3g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 121g414kcal12.3g84.5g1.4g4.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.8g19kcal0g4.8g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)21g46kcal0.1g11.2g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana648g3266kcal28g283g220g9g
Valittu annoskoko324g1633kcal14g141.5g110g4.5g
Annoskoko puolitettuna162g816kcal7g70.8g55g2.3g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.7g34g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591