Lanttulaatikko karpille (joulu -12)

Kuori, paloittele ja keitä lantut suolavedessä.

Ota keitinvedestä 4dl talteen.

Soseuta lantut sauvasekoittimella, lisää leseet, makeutusjauhe, nesteet ja munat.

Mausteiksi:
-muskottipähkinää 1/2tl
-inkivääriä 1/2tl
-kanelia iso ripaus
-valkopippuria iso ripaus
- suolaa
Paista 175 asteessa parisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 225g65kcal2.3g10.4g0.7g4.1g
Vehnälese 3.4g7.7kcal0.4g0.5g0.2g1.3g
Vesi45g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g23g77kcal0.5g0.7g7.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu27g34kcal3g0.1g2.4g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g0.6g2.2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana648g371kcal12.4g24.4g22.4g10.8g
Valittu annoskoko324g186kcal6.2g12.2g11.2g5.4g
Annoskoko puolitettuna162g93kcal3.1g6.1g5.6g2.7g
Arvot/100g100g57kcal1.9g3.8g3.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323060