Nakki-vihanneskeitto

Kuori ja pilko porkkanat sekä perunat, keitä suolalla ja valitsemillasi mausteilla maustetussa vedessä.

N. 10min päästä lisää loput kasvikset ja kasvisten ollessa lähes kypsiä, lisää nakit sekä tomaattipyree.

Keitä kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihreä papu, pitkä9g2.5kcal0.2g0.4g0g0.2g
Munakoiso, tuore28g5.1kcal0.1g0.9g0.1g0.7g
Peruna, vanha, kuorittu 66g50kcal1.2g10.2g0.1g0.7g
Paprika punainen 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.4g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Nakki, Popsi viitonen56g133kcal6.2g1.7g11.3g0g
Tomaattisose tomaattipyree 6.6g5kcal0.3g0.8g0g0.1g
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana650g401kcal16.4g29.8g23g4.2g
Valittu annoskoko325g201kcal8.2g14.9g11.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna162g100kcal4.1g7.5g5.8g1.1g
Arvot/100g100g62kcal2.5g4.6g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160344