Kalaseljanka

Kuumenna liemi (vesi ja kalafondi/kuutio).

Lisää joukkoon tomaattisose ja ja paloitellut sipulit sekä perunat.

Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä kunnes perunat on kypsät.

Lisää kuutioidut kalafileet, creme fraiche, maito, kuutioidut kurkut ja hienonettu tilli.

Kuumenna kiehuvaksi.

Ota kattila levyltä ja anna hautua muutama minuutti kannen alla, kunnes kala on kypsää.

Mausta tarvittaessa pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen25g8.3kcal0.8g1.2g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio25g35kcal0.7g1.6g3g0g
Kirjolohifilee 63g104kcal10.5g0g6.9g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tomaattisose tomaattipyree 8.8g6.7kcal0.4g1.1g0g0.1g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g5.6g3.7kcal0.4g0.5g0g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g7.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g38g23kcal0.6g4.9g0g0.3g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 13g22kcal2.2g0g1.4g0g
Tilli, tuore 2.5g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana649g413kcal32g20.2g22.6g1.8g
Valittu annoskoko325g207kcal16g10.1g11.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna162g103kcal8g5.1g5.7g0.5g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.1g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60890