BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu560g370kcal11.2g78.4g0g14g
Parsakaali, keitetty, suolaa 720g250kcal33g13.9g2.2g17.9g
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 27g5.8kcal0.1g0.4g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g333g933kcal63.3g0g73.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6480g3118kcal215.2g185.4g151g63.8g
Valittu annoskoko3240g1559kcal107.6g92.7g75.5g31.9g
Annoskoko puolitettuna1620g779kcal53.8g46.4g37.8g16g
Arvot/100g100g48kcal3.3g2.9g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263583