Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 225g161kcal4.1g32.5g0.4g2.4g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g540g702kcal108g0g32.4g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g563g1406kcal106.9g0.2g123.7g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä450g306kcal14g54g3.2g13.5g
Vesi, vesijohtovesi 1463g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6480g5150kcal466g173.4g319.4g31.8g
Valittu annoskoko3240g2575kcal233g86.7g159.7g15.9g
Annoskoko puolitettuna1620g1288kcal116.5g43.4g79.9g8g
Arvot/100g100g80kcal7.2g2.7g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274049