Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g150g1095kcal1.5g1.5g120g0g
Sokeri 60g244kcal0g59.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g30g109kcal1.1g23.9g1.1g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 3000g1157kcal4.8g244.8g2.7g45g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6480g5210kcal14.8g660.2g247.6g90g
Valittu annoskoko3240g2605kcal7.4g330.1g123.8g45g
Annoskoko puolitettuna1620g1303kcal3.7g165.1g61.9g22.5g
Arvot/100g100g80kcal0.2g10.2g3.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110339