Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 796g1136kcal99.5g2.4g81.6g0g
Perunajauhot,rainbow724g2346kcal0.7g586.4g0.7g10.1g
Sokeri 615g2498kcal0g614.7g0g0g
Leivinjauhe 18g32kcal0.9g6.8g0g0.1g
Mansikka 426g198kcal2.1g35.8g0.9g8.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g213g830kcal0g208.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 426g175kcal4.3g17.5g3.4g15.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6480g14429kcal215g2944.4g173.2g68.2g
Valittu annoskoko3240g7215kcal107.5g1472.2g86.6g34.1g
Annoskoko puolitettuna1620g3607kcal53.8g736.1g43.3g17.1g
Arvot/100g100g223kcal3.3g45.4g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126386