Kaalisalaatti

Vihannekset ohuiksi viipaleiksi ja sekaisin.

Kiehauta öljy, etikka, sokeri sekä haluamasi mausteet (mustapippuri, ripaus suolaa, basilika jne.) kunnes sokeri on liuennut.

Yhdistä salaattiin ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 12 tunniksi.

Välillä rasiaa kannattaa hölskyttää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1794g379kcal21.5g61g3.6g37.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g897g251kcal5.4g53.4g1.8g22.4g
Sipuli (kuorittu)448g121kcal5.8g21.5g0.9g7.6g
Valkoviinietikka (Rajamäen)22g4.5kcal0g1.5g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 18g73kcal0g17.9g0g0g
Oliiviöljy 61g535kcal0g0g60.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6480g2727kcal65.4g310.6g133.6g135.4g
Valittu annoskoko3240g1363kcal32.7g155.3g66.8g67.7g
Annoskoko puolitettuna1620g682kcal16.4g77.7g33.4g33.9g
Arvot/100g100g42kcal1g4.8g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245118