Juustokakku

Tämä kakku sopii hyvä karppaajalle ja sitä ei tarvitse paistaa.

Sulata voi ja sekoita siihen Digestive keksi murska.

Peitä irtopoja vuoan pohja seoksella.

Laita kylmiöön jähmettymään.

Laita liivatelehdet 10 minuutiksi kylmään veteen.

Avaa vaniljatanko ja laita siemenet kuuman Baileysin sekaan.

Lisää liivate lämpimään Baileykseen.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää mascasarpone vaahdon sekaan ja vatkaa tasaiseksi.

Lisää jäähtynyt Baileys sekaan tasaiseksi.

Laita seos vuokaan ja jääkaappiin kahdeksi tunniksi. 20 senttinen vuoka on parempi.

Isompaan vuokaan tuplaa täytteen määrä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi861g3875kcal56g516.7g180.8g26.7g
Voi, 1 tl, 5 g179g1310kcal1.8g1.8g143.5g0g
Mascarpone (250g)897g4682kcal40.4g40.4g484.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl718g2440kcal14.4g21.5g251.2g0g
Baileys, Irish Cream, Original359g1256kcal11.5g71.8g56.3g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g65g211kcal4.8g34.9g4.5g1.7g
Liivate 162g563kcal138.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6480g28673kcal534.4g1374.2g2241.8g56.8g
Valittu annoskoko3240g14337kcal267.2g687.1g1120.9g28.4g
Annoskoko puolitettuna1620g7168kcal133.6g343.6g560.5g14.2g
Arvot/100g100g443kcal8.2g21.2g34.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261242