Palak paneer

Ruskista juustopalat ensin ja pane syrjään.

Lisää sitten ne lopussa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Project2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto (Ingman, perinteinen) 25g601g961kcal108.1g20.4g51g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 75g664kcal0g0g75.1g0g
Purjosipuli 601g138kcal10.9g14.4g1.2g12.6g
Inkivääri, tuore, silputtu60g48kcal1.1g10.7g0.5g1.2g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g132g410kcal11.2g76.6g6.6g0g
Vesi120g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka60g49kcal2g11.4g0.6g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g30g31kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Chili paprika punainen60g24kcal1.2g5.4g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g601g318kcal34.2g31.8g6g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g901g126kcal17.1g3.6g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6480g5537kcal376.4g358.4g291.4g30g
Valittu annoskoko3240g2769kcal188.2g179.2g145.7g15g
Annoskoko puolitettuna1620g1384kcal94.1g89.6g72.9g7.5g
Arvot/100g100g85kcal5.8g5.5g4.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266171